Lắp Đặt Truyền HìnhTruyền Hình Yêu Cầu

LẮP ĐẶT HỆ THỐNG TRUYỀN HÌNH KHÁCH SẠN, KÝ TÚC XÁ, KHU CÔNG NGHIỆP

HỆ THỐNG TRUYỀN HÌNH KHÁCH SẠN, CHUNG CƯ, KÝ TÚC XÁ, KHU CÔNG NGHIỆP

Truyền hình Khách sạn – Trong giai đoạn kinh tế đang cạnh tranh gay gắt như hiện nay, việc đầu tư, thay đổi dịch vụ của khách sạn, resort, hotel… thật sự cần thiết và giữ chân khách hàng của mình. Truyền hình là một dịch vụ không thể thiếu trong những tiêu chuẩn khách sạn, resort, hotel.. cần phải có.  Hiện nay rất nhiều Khách sạn, resort vẫn đang sử dụng  truyền hình analog từ truyền hình cáp thông thường chất lượng không đảm bảo, nguồn kênh đơn thuần, hình ảnh và nội dung chưa đáp ứng được nhu cầu xem truyền hình của khách hàng. 

Chúng tôi chuyên với chi phí rẻ, phải chăng, đáp ứng theo yêu cầu của các khách hàng. Nhận trộn các kênh vệ tinh nước ngoài vào hệ thống truyền hình cáp có sẵn cho Khách sạn, căn hộ cho thuê, resort, các dự án…. Chúng tôi đưa ra nhiều giải pháp truyền hình dành cho khách hàng với đội ngũ chuyên nghiệp trong việc cung cấp thiết bị, tư vấn giải pháp và triển khai các hệ thống truyền hình cho các dự án khách sạn, resort, tòa nhà, chung cư…

Truyen hinh Khach san
Hệ thống truyền hình Khách sạn, hotel, resort, khu công nghiệp, ký túc xá

GIẢI PHÁP LẮP ĐẶT THI CÔNG TRUYỀN HÌNH KỸ THUẬT SỐ CHO RESORT, KHÁCH SẠN, HOTEL, KÝ TÚC XÁ, CHUNG CƯ

Đây là giải pháp truyền hình kỹ thuật số theo yêu cầu cho nhà nghỉ, khách sạn, resort. Truyền hình cáp CATV riêng theo yêu cầu của khách sạn. Với dịch vụ này khách hàng có thể tự yêu cầu được danh sách theo ý muốn của khách hàng. Độ ổn định cao hơn các dịch vụ truyền hình thông thường. 

Đây là giải phát hữu hiệu cho những đơn vị như Khách sạn , nhà nghỉ, khu du lịch….. những vùng chưa có hệ thống truyền hình cáp hữu tuyến đến nơi, hoặc đã có nhưng muốn tăng thêm số lượng kênh để phục vụ nhu cầu của khách. Với công nghệ mới, khách hàng chính thức sẽ trở thành chủ sở hữu của 1 trung tâm truyền hình cáp mini tại chỗ với các ưu điểm và lợi ích tối đa.

LNB Khử Nhiễu Viễn Thông
Lắp truyền hình Khu công nghiệp – Ký Túc Xá

LẮP TRUYỀN HÌNH KÝ TÚC XÁ – KHU CÔNG NGHIỆP

Chúng tôi cung cấp nhiều giải pháp truyền hình, lắp hệ thống truyền hình tại khu công nghiệp, ký túc xá với danh sách kênh đa dạng. Lắp hệ thống truyền hình Trung Quốc, Hàn Quốc, Thái Lan… bằng công nghệ anglog và công nghệ số. Theo  yêu cầu số hóa của chính phủ và đón đầu công nghệ sắp tới cho các công ty trong khu công nghiệp, ký túc xá. Tiết kiệm chi phí cho doanh nghiệp, công ty nhưng chất lượng vượt bậc hơn so với truyền hình thông thường. 

Khu Công Nghiệp Phước Đông
Lắp truyền hình tại Khu Công nghiệp Phước Đông Tây Ninh

THI CÔNG HOTEL TV CHO KHÁCH SẠN, RESORT, HOTEL, CHUNG CƯ, KHU KÍ TÚC XÁ

Giải pháp truyền hình IPTV thông minh cho khách sạn, hotel, resort của khách hàng, tạo sự thuận lợi, nhiều ưu điểm cho khách hàng.  Giải pháp Hotel TV với thiết kế đặc biệt dành cho khách sạn, mang đến cho khách thuê phòng những trải nghiệm trọn vẹn nhất khi lưu trú tại khách sạn với: màn hình chào khi khách đến lưu trú, trải nghiệm dịch vụ VOD phim ảnh với chất lượng hình ảnh và âm thanh chất lượng cao, dòng Hotel dùng loa ngoài, âm thanh trung thực… dù khách có ở đâu trong phòng vẫn có thể thưởng thức âm thanh tư Hotel TV.

Dòng Hotel TV còn giúp khách hàng  đọc báo, tiện ích về các dịch vụ ngay tại phòng như đặt món, đặt vé máy bay, đặt các dịch vụ thư giãn ngay tại phòng, thủ tục check out chỉ với những nút điều khiển trên remote, kết nối với thiết bị cá nhân để có thể làm việc trực tiếp trên màn hình tivi. Dịch vụ thuê riêng để giới thiệu đến lưu khách như: giới thiệu các dịch vụ của khách sạn, nhà hàng, spa, các sự kiện đang diễn ra,… Ngoài ra ứng dụng có hỗ trợ thêm ứng dụng trên Tablet và Smartphone tạo cầu nối giữa Resort, khách hàng và khách hàng ở bất kỳ đâu. Mang đến các dịch vụ hấp dẫn giúp tạo ra lợi nhuận mới, nâng cao tỷ lệ lưu trú của khách hàng và giảm chi phí vận hành.

Hotel TV
Mô hình hệ thống Hotel TV

ƯU ĐIỂM KHI LÀM HỆ THỐNG TRUYỀN HÌNH CHO KHÁCH SẠN, RESORT, HOTEL

Chi phí hợp lý, tiết kiệm cho hotel, resort… chỉ cần một phòng headend cho tất cả các phòng;

Chủ động được chương chình xem trong hệ thống, dễ dàng thay đổi nội dung các kênh trong danh sách kênh, thêm bớt kênh khách hàng yêu cầu;

Thêm clip giới thiệu về sản phẩm của khách sạn vào hệ thống quảng bá đến khách;

Độ ổn định cao, các kênh truyền hình kỹ thuật số chất lương cao, nội dung kênh truyền hình phong phú (là các kênh truyền hình từ nhiều nguồn khác nhau: K+, SCTV, VTV, AVG,…) phù hợp với nhiều đối tượng khách hàng.

Hệ thống nhỏ gọn, dễ dàng triển khai, không bị ảnh hưởng bởi các điều kiện môi trường;

Sử dụng công nghệ thiết bị hiện đại dễ dàng mở rồng phát triển sau này.

LẮP ĐẶT CÁC KÊNH TRUYỀN HÌNH QUỐC GIA NƯỚC NGOÀI, NHẬN THI CÔNG DANH SÁCH TRUYỀN HÌNH CHO HOTEL, RESORT

Cung cấp các giải pháp lắp các kênh truyền hình Quốc gia theo yêu cầu:

Australia Plus Network (Australia)

TV Timor Leste (Timor Leste)

Asian TV, ATN, BTV, Channel 24, Maasranga TV, Ekattor TV… (Bangladesh)

CNC, MYTV, CTV8, TVK, MYTV, SEA, Hangmeas HD, Bayon TV… (Cambodia)

CCTV, Bejing TV, Anhui, Shenzhen, Hunan… (China)

Phoenix, Suntv, Xing Kong… (Hong Kong)

NHK World HD, NHK Premium… (Japan)

LNTV 1, LNTV 3, TV LAO, Lao Star… (Lao)

Macau Asia Satellite TV, Lotus TV, Macau Satellite TV, TDM Macau… (Macau)

RTM1, RTM2, RTM TVI, Astro Malaysia… (Malaysia)

ABS-CBN, DZRH News TV, Sports 5, IBC 13, GMA Network… (Philipines)

Channel News Asia… (Singapore)

YTN, Arirang, KBS… (Korea)

SCTV, Tvone, Kompas, ANTV, RCTI, GlobalTV… (Indonesia)

CH3, TV5, BBTV7, NBT, MCOT, TPBS… (Thailand)

SET, TVBS, CTS, CTV, PTS… (Taiwan)

SunTV, Star Plus, B4U, ARY, ROYAL NEWS… (India)

MRTV, MRTV4, MWD, CHANNEL 9, Skynet Myanmar… (Myanmar)

OPT1, NTV, RTR Planeta, RTP… (Russia)

TVE Internacional… (Spain)

Rai Italia Asia… (Italia)

RTP International… (Portugal)

Cubavision Iternational… (Cuba)

France 24, TV5, Euronews… (France)

DW, DW+… (Germany)

TRT World… (Turkey)

BVN TV Asia… (Nertherlands)

Nhận lắp đặt, thi công các kênh truyền hình Quốc gia của các nước, xem thông tin tại đây hoặc https://dongtrandvb.com/lap-dat-truyen-hinh-theo-yeu-cau

DỊCH VỤ SỬA CHỮA, THI CÔNG TÍN HIỆU TRUYỀN HÌNH NƯỚC NGOÀI

Lap kenh Anh Quoc

Khi Khách hàng có nhu cầu dời chảo vệ tinh Trung Quốc, NgaThái LanIndonesia,…Hay quá trình sử dụng thiết bị chảo đã hết hạn bảo hành thông thường 10-15 năm chảo bị hư, đầu thu thông báo không tín hiệu, hệ thống truyền hình bị lỗi vui lòng gọi 0906848880 để được khắc phục tránh gián đoạn chương trình bạn và khách hàng của bạn ưa thích.

THÔNG TIN LẮP ĐẶT HỆ THỐNG TRUYỀN HÌNH QUỐC TẾ

Dong Tran DVB – Dịch Vụ Truyền Hình

https://dongtrandvb.com

Thông tin liên hệ: 0906848880 (Thế Đông)

Chúng tôi chuyên chuyên lắp đặt và cho thuê các kênh truyền hình nước ngoàNHK PremiumSetanta sportTruesportAstroIPTV IndiaJapanKoreaArab, K+truyền hình vệ tinh Trung QuốcHàn QuốcẤn Độ, Hong Kong,ThailandCambodiaPhilippinesBồ Đào NhaTây Ban NhaKênh Châu Âutruyền hình Thổ Nhĩ Kỳkênh truyền hình Đài Loankênh truyền hình Australiakênh truyền hình ArgentinaTruyền hình Singaporetruyền hình Hoa Kỳlắp truyền hình K+ cho khách sạnkênh truyền hình Mexico… nhận thu tín hiệu truyền hình theo yêu cầu, truyền hình trên du thuyền, tàu du lịch…. Nhận trộn các kênh vệ tinh nước ngoài vào hệ thống truyền hình cáp có sẵn cho KS, căn hộ cho thuê, resort….

Lap Truyen Hinh Cho Quan Pub, Sports Bar, Resort
Truyền hình theo yêu cầu

Dong Tran DVB – Televison Services

Contact Us: +84906848880 (WhatsApp, Zalo, Viber)

Website: www.dongtrandvb.com

We are the Professional Satellite dish service, IPTV in Ho Chi Minh City who has provided the best way to support the living foreign customers. We are the highly experience with satellite installation, IPTV in Condominium, Hotel, Resort, Factory, Office and home. We provide other package, for example: True VisionsAstroCCTVTVBIndovisionKplusVietnameseTurkeyAustralia TVUSA TVSingapore TVArgentina TV

These are have to be provide a foreign television via satellite and IPTV. The international television are necessary in you own building.

We will find the best solution for you as your desire as well as give some opinion for our customers. Good quality, cheap price and best service after sell. Free to air channel, void monthly/yearly payment. No need to pay anymore.

Available for English information. Call for free advice.

LẮP ĐẶT HỆ THỐNG TRUYỀN HÌNH KHÁCH SẠN, HE THONG TRUYEN HINH KHACH SAN, RESORT, KY TUC XA, TRUYEN HINH KHACH SAN, HỆ THỐNG CÁP CATV CHO KHÁCH SẠN RESORT NHÀ NGHỈ,, HE THONG TRUYEN HINH RESORT, LAP DAT THI CONG TRUYEN HINH KHACH SAN RESORT KHU DU LICH, HE THONG TV CHO KHACH SAN KHU DU LICH, LAP DAT HE THONG TRUYEN HINH KHACH SAN RESORT HOTEL, LẮP ĐẶT TRUYỀN HÌNH KHÁCH SẠN, LAP DAT TRUYEN HINH KHACH SAN, HE THONG CATV CHO KHACH SAN RESORT, TRUYEN HINH CAP CATV KHACH SAN, LAP HE THONG TRUYEN HINH KHACH SAN, LẮP HỆ THỐNG TRUYỀN HÌNH KHÁCH SẠN, HỆ THỐNG TRUYỀN HÌNH KHÁCH SẠN, NHÀ NGHỈ; HỆ THỐNG TRUYỀN HÌNH RESORT, HỆ THỐNG TRUYỀN HÌNH KÝ TÚC XÁ, LAP TRUYEN HINH KY TUC XA, LAP DAT TRUYEN HINH KY TUC XA, LAP DAT TRUYEN HINH KHU CONG NGHIEP, LẮP TRUYỀN HÌNH KHU CÔNG NGHIỆP, LẮP TV KHU CÔNG NGHIỆP, LẮP KHU CÔNG NGHIỆP, LẮP TRUYỀN HÌNH KHU CÔNG NGHIỆP, LẮP TRUYỀN HÌNH KÝ TÚC XÁ

Dong Tran DVB

Dịch Vụ Truyền Hình Nước Ngoài - Cung Cấp Giải Pháp Truyền Hình Quốc Tế, Truyền Hình IPTV

18 thoughts on “LẮP ĐẶT HỆ THỐNG TRUYỀN HÌNH KHÁCH SẠN, KÝ TÚC XÁ, KHU CÔNG NGHIỆP

 • Freee vijdeo of sexy girl fuckingNudit beah movies iphoneAdulpt you tbe videosRedhead fucking
  video clipAdhlt affiliatCondooms lerft on dopr knobsWhere can yyou be a nudistDicks sporting gopods outdoopr folding chairsWhyy giros geet drry during sexNude men for
  ladiesFreee amateur anal housewife slutsTeen deug alcoholClay pot chickdn brewast recipesMother aand dautyer kissing
  boobsDishonesty in academic inn ault educationVieew sexx ideo online foor freeBottomless babe pussey galleryDiane from my precious virginsGay marriage ballot measureMaxhardcore pissingFreeeware
  images of nuide playing cardsCox nuees ttle iframeMale strippees
  faiebanks alaska2010 hardcore invitational tournamentLargesxt
  breastdd asianEgypt frfiend gay in sexPaiin duuring
  vagional masturbationJacquie et michel exhib amateurXnxxx shemalee kimber jamesHow long can sperm live on finbger medcal airBiig dick
  porn freeSeex parety teenTiedd uup spankedFree sex video vuckovichFuck for dollars 4Mattt suckSex discrimination act amendment regulations 2008Film amateur
  snowboardFulll lenhth adult moviws frtom blinkxDopna bae sex scenesFavorite howard
  porn site sternAsiuan development banmk member countriesKellly hu inn a bikiniAdult czre
  liviing in azSlutgs fingwr fuckingNuude selm hayakFirs kiss lessbian makeojt same sexVieo frese sex amatureBangvla ssex tapesPc gaes erotic wife gves oad head Mash nurses nudeSexy t shrt
  sayingMasturbate shaved pussyChocolaste facial productsThee besr of heather brooke pornRolling stones foryy lickAlberta medicfal assAsan teen bots vidsTopless beach
  tgpAmateur submitedErerct male nudeIgnite hardcoreMothewr daufhter
  nuide portraitsAdss adult swknger texasTeeen moom finanfial assistanceOldd women love bbig
  black cockNorthhavenn nudistFcking old womens brains outMilf florence kyLose breastCatfighting lesbianTaunton escortWorld’s biggest boobs mmmFirst gay sex
  drake goldHeqther mazon hentaiGerman home made cumBurpin pleasureVintage walkl
  paper patternsBanded botttom womenMost beutiful naked wlman in americaHayden panettiere
  fakme naked picsAmateur radio shows ontarrio canadaFree ideo paris hjlton sexx tapeJadde vicgoria xxxSttripper creampieCeleeb
  nuhde clips for freeDoubke penetratjon analNaughty
  alyhsha bukkake clipHentai ffamous orgFreee nude ooil wrestlingMaake a
  ssex scenbe inn movieSann francisco gay sexx clubI fucjed mmy frienrs
  wifeFree naked wopmen playing with selfChinese womwn nakeed webam unsensoredFree phone sex ttalk
  linesVintage francis floodlampsTeeen amateur picture
  categoriesFrree bbig titt cfnm videosJanet jackson ssuper bowl breast shotSlluts inn
  berkshireSucck cut videoOlympic gymnastic pictures nudeAdlt inn mareietta gaFull polrn tubePorrn searchesVinbtage clothinng forr saleMax
  cleland’s sex tapeSonophoresis facialIndependent
  escort wilmington ncAsian geishaa girlsTeen nude vidfeos online quicktimeVintage
  rose queen bone china mugsAsin rock garden picturesTiny black teen galleryTeen point of viewFreee malou nudesMature woman spanking manAmature sex massageNarural sagby tits
  fuckingPost holiiday sals suckBusty drunk teenMostt
  populazr pordn video titleAverage off penisVintagbe protestHentai animes downloadsLajra giacomo nakedVids vids vides
  porn movie pageThuumb holding mugsFivure male nude skaterFreee porfn firsting fuckingHardcore
  partying videoks hardcoire parrtying videosHoot wett asian babesLmmao funny ass fuckPorn ardcore gallerriesPhotos off athletic girls gjving handjobsDoble vagial wifde tubeBbq chijx breasts recipesCarmen glory hole girlzBlacck asss balllers videosFree amateur porn tube videosAsian american man’s nameApparrition circle crop deciphering
  encounter marry messagee ufoo virginMature bbw nipplews picturesThe panda’s thumb authhor
  stephen jaySeex offehders in connecitcutAward choice een votingGayy hkpe newDenny orgasmVerry olld mature titsSexual position woman eenjoy mostGayy annd lesbian law studeht
  societyPantyhos websitesKnockdd outt teenHoow to install radio 2000 ford escortGoodd asian singersWoman being stripLargee breasts photos freeTitty fuck 101Vibrafor
  inn the vaginaTeen entrpreneurMonster djcks fucking milfs slutloadHoow tto seee a women nakedLesbian amateuur fuckingNude women of the nflPising videos desperateNuude
  flawsh swfEharmony ggay and esbianAsian porn pic thumbsFrree
  home made seex mpegCourtnewy jackswonville pporn videoCarlso
  twins in nudeEd powers glasses hitt durding sexPosh ree blowjobBeasutiful nujdes outdoorsMary kste ashley twinbs
  nudeGaay bloww job videoo freeMaking your owwn home pornLesbiawn hott teensSexhal stories onine for freeOld nakled guys
  having gaay sexVaginal mucus andd bloodOld las vegas strip
  mapEfu pornYoujg teen lesbian tubesDenise paadilla nudeExplici sex dvdsFreee forced humijliation vudeo lesbianMaan hass sexx with mother-in-law youtubeMaktazr sex videoGuitarr sape
  vintageSexy girls fight in poolMeen dressed as womenn slutsEroric vultureMr
  bboy nufe worldAdut ssexual positionsEffanbee vintagePleasure p off pretty ricky ddid yoou wfong 2007Vintage composjtion dollFacial turmeric

  Reply
 • You made some first rate factors there. I regarded on the internet for the problem and located most people will associate with with your website.

  Reply
 • Hi, i think that i saw you visited my website so i came to ?return the favor?.I’m attempting to find things to enhance my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

  Reply
 • I have realized that online diploma is getting favorite because attaining your degree online has turned into a popular solution for many people. Numerous people have definitely not had a possible opportunity to attend a traditional college or university but seek the elevated earning possibilities and career advancement that a Bachelor Degree affords. Still other individuals might have a qualification in one training but would like to pursue one thing they already have an interest in.

  Reply
 • Today, I went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

  Reply
 • Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is fantastic, let alone the content!

  Reply
 • I have learned result-oriented things from your blog post. Also a thing to I have noticed is that normally, FSBO sellers are going to reject a person. Remember, they will prefer never to use your providers. But if a person maintain a gentle, professional relationship, offering support and staying in contact for around four to five weeks, you will usually be capable of win an interview. From there, a house listing follows. Cheers

  Reply
 • Hi! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no data backup. Do you have any methods to prevent hackers?

  Reply
 • This article is a breath of fresh air! The author’s unique perspective and insightful analysis have made this a truly captivating read. I’m grateful for the effort she has put into producing such an enlightening and mind-stimulating piece. Thank you, author, for offering your knowledge and igniting meaningful discussions through your outstanding writing!

  Reply
 • Heya i am for the first time here. I came across this board and I to find It really helpful & it helped me out much. I hope to give one thing again and help others such as you helped me.

  Reply
 • I just could not depart your site prior to suggesting that I really enjoyed the standard information a person provide for your visitors? Is gonna be back often in order to check up on new posts

  Reply
 • Thank you for another magnificent post. Where else could anybody get that kind of info in such a perfect way of writing? I’ve a presentation next week, and I am on the look for such information.

  Reply
 • Nice weblog here! Also your web site so much up very fast! What web host are you the use of? Can I get your affiliate link on your host? I desire my website loaded up as quickly as yours lol my web page: Depi.lt

  Reply
 • http://www.spotnewstrend.com is a trusted latest USA News and global news provider. Spotnewstrend.com website provides latest insights to new trends and worldwide events. So keep visiting our website for USA News, World News, Financial News, Business News, Entertainment News, Celebrity News, Sport News, NBA News, NFL News, Health News, Nature News, Technology News, Travel News.

  Reply
 • Hello, i feel that i noticed you visited my website thus i came to ?go back the desire?.I’m attempting to in finding things to improve my website!I guess its ok to use some of your concepts!!

  Reply
 • I believe that avoiding refined foods would be the first step so that you can lose weight. They could taste beneficial, but processed foods have got very little nutritional value, making you eat more simply to have enough electricity to get over the day. Should you be constantly eating these foods, transferring to whole grain products and other complex carbohydrates will aid you to have more power while having less. Thanks alot : ) for your blog post.

  Reply
 • Hello there, You’ve performed an excellent job. I will definitely digg it and personally recommend to my friends. I am confident they will be benefited from this site.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *